We're sorry, your donation failed to process. Please try again or contact site support.
Från nektar till honung! Möt biodlarna som berättar om primörhonungen!
Sök på denna webbplats
TVÅ NYA TILLFÄLLEN – Konsten att prova honung! Inspirerande utbildning i smak, sensorik och honungsprovning med Malin Landqvist
Svenska Bin har fått möjlighet att bjuda på ytterligare två kostnadsfria utbildningsdagar under 2024:
Göteborg
25 november kl. 16.00 – ca 17.45.
Poppels Citybryggeri Göteborg.
Anmäl dig på svenskabin.se
Stockholm
9 december kl 16.00 – ca 17.45,
Brygghuset Stockholm.
Anmäl dig på svenskabin.se
Utbildningen erbjuder biodlare att utvecklas och öva sig i att uppleva, gestalta och beskriva skillnaderna mellan våra svenska honungssorter. Malin Landqvist, matkreatör, kock och sommelier arbetar tillsammans med Svenska Bin för att sprida kunskap kring honung och sensorik. Här kan man lyssna, lära, och testa hur man kan hålla honungsprovningar. Malin pratar också om hur man kombinerar mat och honung.
Målet är att biodlare och honungsproducenter efter utbildningen ska få inspiration och kunskap till att hålla honungsprovningar med sina kunder. Deltagarna får med sig material att använda vid egna utbildningar.
#honung #svenskhonung #biodling #bin #sensorik #provning #honungsprovning
... Visa merVisa mindre
- Likes: 14
- Shares: 12
- Comments: 2
2 CommentsComment on Facebook
Roligt att så många anmält sig! Än finns några platser kvar. Välkomna att anmäla er på Svenska Bin’s hemsida! Längtar efter att få prata honung i morgon. Malin
Nina Ferm