Här står Malin och mumsar på sin hemlagade honeycomb efter årets sista inspirationsföreläsning om smak, sensorik och honungsprovning. Stort tack för all kunskap du delat med biodlare och honungsälskare runt om i landet - om honungens mångfald och smaker! Fler biodlare inspirerar och utbildar sina kunder tack vare dig.
TVÅ NYA TILLFÄLLEN – Konsten att prova honung! Inspirerande utbildning i smak, sensorik och honungsprovning med Malin Landqvist
Svenska Bin har fått möjlighet att bjuda på ytterligare två kostnadsfria utbildningsdagar under 2024:
Göteborg 25 november kl. 16.00 – ca 17.45. @poppelscitybryggeri i Göteborg. Anmäl dig på svenskabin.se
Stockholm 9 december kl 16.00 – ca 17.45, @brygghuset Stockholm. Anmäl dig på svenskabin.se
Utbildningen erbjuder biodlare och honungsentusiaster att utvecklas och öva sig i att uppleva, gestalta och beskriva skillnaderna mellan våra svenska honungssorter. Malin Landqvist, matkreatör, kock och sommelier arbetar tillsammans med Svenska Bin för att sprida kunskap kring honung och sensorik. Här kan man lyssna, lära, och testa hur man kan hålla honungsprovningar. Malin pratar också om hur man kombinerar mat och honung. Målet är att biodlare och honungsproducenter efter utbildningen ska få inspiration och kunskap till att hålla honungsprovningar med sina kunder. Deltagarna får med sig material att använda vid egna utbildningar.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.