Från nektar till honung! Möt biodlarna som berättar om primörhonungen!
Sök på denna webbplats
I måndags höll Malin Landqvist den första av tre inspirerande utbildningar i smak och honungsprovning på Botildenborg I Malmö.
Utbildningen erbjuder biodlare att utvecklas och öva sig i att uppleva, gestalta och beskriva skillnaderna mellan våra svenska honungssorter. Malin Landqvist, matkreatör, kock och sommelier arbetar tillsammans med Svenska Bin för att sprida kunskap kring honung och sensorik. Här kan man lyssna, lära, och testa hur man kan hålla honungsprovningar. Vi kommer även att beröra frågor kring hur man kombinerar mat och honung.
Under hösten 2024 håller Malin vid 3 tillfällen en två-timmars utbildning i smak och sensorik.
Målet är att biodlare och honungsproducenter efter utbildningen själva ska kunna hålla honungsprovningar med sina kunder. Deltagare får ett material som att använda vid egna utbildningar.
12 oktober kl. 10.00 Aspö gård, Skövde
(i samarbete med Biodlarna Skaraborg)
13 oktober kl. 14.00 -16.00 Naturum Linköping
Anmäl dig här till denna provning
Anmäl dig här:
svenskabin.se/inspirerande-utbildning-i-smak-och-honungsprovning/
————————
Om utbildningen:
Den är kostnadsfri.
Pågår 2 timmar
Max 50 platser
Anmälan är bindande
... Visa merVisa mindre
- Likes: 9
- Shares: 1
- Comments: 0
0 CommentsComment on Facebook