Utbildning

Inspirerande utbildning i smak och honungsprovning 

Utbildningen är ett fantastiskt tillfälle att utvecklas och öva sig att uppleva skillnaden mellan våra svenska honungssorter. Malin Landqvist, matkreatör, kock och sommelier arbetar tillsammans med Svenska Bin för att sprida kunskap kring honung och sensorik. Här får biodlare möjlighet att lyssna, lära, och testa hur ni själva kan hålla honungsprovningar. Vi kommer även att beröra frågor kring hur man kombinerar mat och honung.

Läs om Malins tidigare provningar här

Under våren och hösten 2024 håller Malin vid 6 tillfällen en två-timmars utbildning i smak och sensorik.
Målet är att biodlare och honungsproducenter efter utbildningen själva ska kunna hålla honungsprovningar med sina kunder. Deltagare får ett material som att använda vid egna utbildningar.

VÅREN 2024 
Ulriksdals Värdshus, Stockholm – tisdag den 23 april – FULLBOKAD
Långbro Gård i Mölnbo – torsdag den 25 april
Stabergs Krog och Trädgårdscafé i Falun – torsdag den 2 maj

HÖSTEN 2024
Västra Götaland
Skaraborg
Skåne

————————
Om utbildningen:

  • Den är kostnadsfri.
  • Pågår 2 timmar en förmiddag
  • Max 50 platser
  • Det finns möjlighet att boka lunch till självkostnadspris efter utbildningen.
  • Vid några tillfällen erbjuds även en trädgårdsvisning efter lunch.