Inspirerande utbildning i smak och honungsprovning

Utbildningen erbjuder biodlare att utvecklas och öva sig i att uppleva, gestalta och beskriva skillnaderna mellan våra svenska honungssorter. Malin Landqvist, matkreatör, kock och sommelier arbetar tillsammans med Svenska Bin för att sprida kunskap kring honung och sensorik. Här kan man  lyssna, lära, och testa hur man kan hålla honungsprovningar. Vi kommer även att beröra frågor kring hur man kombinerar mat och honung.

Läs om Malins tidigare provningar här

Under våren och hösten 2024 håller Malin vid 6 tillfällen en två-timmars utbildning i smak och sensorik.
Målet är att biodlare och honungsproducenter efter utbildningen själva ska kunna hålla honungsprovningar med sina kunder. Deltagare får ett material som att använda vid egna utbildningar.

HÖSTEN 2024

9 september kl. 15.00 – 17.00 Botildenborg, Malmö FULLBOKAD

12 oktober kl. 10.00 Aspö gård, Skövde ( i samarbete med Biodlarna Skaraborg)
Anmäl dig här till denna provning

————————
Om utbildningen:

  • Den är kostnadsfri.
  • Pågår 2 timmar
  • Max 50 platser
  • Anmälan är bindande