NYA TILLFÄLLEN – Inspirerande utbildning i smak och honungsprovning
Utbildningen erbjuder biodlare att utvecklas och öva sig i att uppleva, gestalta och beskriva skillnaderna mellan våra svenska honungssorter. Malin Landqvist, matkreatör, kock och sommelier arbetar tillsammans med Svenska Bin för att sprida kunskap kring honung och sensorik. Här kan man lyssna, lära, och testa hur man kan hålla honungsprovningar. Vi kommer även att beröra frågor kring hur man kombinerar mat och honung.
Under våren och hösten 2024 har Malin Landqvist vid 6 tillfällen haft en två-timmars utbildning i smak och sensorik.
Målet har varit att biodlare och honungsproducenter efter utbildningen själva ska hålla honungsprovningar med sina kunder. Deltagarna har fått med sig ett material att använda vid egna utbildningar.
EXTRA UTBILDNINGSDAGAR.
Nu har vi fått möjlighet att göra två utbildningsdagar till. En i Stockholm och en i Göteborg. Se information nedan.
Göteborg
25 november kl. 16.00 – ca 17.45. Poppels Citybryggeri Göteborg. Anmäl dig här!
Stockholm
9 december kl 16.00 – ca 17.45, Brygghuset Stockholm Anmäl dig här!
————————
Om utbildningen:
- Den är kostnadsfri.
- Pågår 2 timmar
- Max 50 platser
- Anmälan är bindande